PartsPoint Group

distributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires

Welkom bij PartsPoint Group! Stap in de dynamische wereld die de automotive aftermarket al jaren is. Wij zijn een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires. PartsPoint Group is eigenaar van diverse merken, formules en ketens in dit competitieve en gespecialiseerde vakgebied, waarvan het speelveld bovendien steeds internationaler is. PartsPoint Group is gevestigd in Ede, Nederland.

Koploper in ontwikkeling

Onder de verantwoordelijkheid van de PartsPoint Group vallen diverse gerenommeerde bedrijven. De grootste daarvan zijn de grossiersketens AD Nederland, Brezan en Staadegaard TC Automotive. PartsPoint Group loopt voorop in de ontwikkelingen die door de markt worden gevraagd. Eén van die ontwikkelingen is schaalvergroting; volume en inkoopkracht zijn doorslaggevend voor de gezonde onderneming die PartsPoint Group is. Wij zullen ons in de komende jaren blijven versterken, zodat ook in de toekomst onze leidende positie gehandhaafd blijft.

https://www.partspointgroup.com/wp-content/uploads/2018/12/20181121_partspoint_ede-2-van-44.jpg

De laatste jaren hebben we durf, visie en daadkracht getoond; bijvoorbeeld door het doen van substantiële investeringen. We investeerden onder andere in de uitbreiding van onze onderdelendepots waaruit de 130 Brezan verkooppunten, 200 AD Nederland-grossiersvestigingen en 34 Staadegaard TC-vestigingen bevoorraad worden. Door de professionele marktbenadering en de continue investeringen in haar internationale dienstverlening, speelt PartsPoint Group al jaren een leidende rol in de automotive aftermarket.

PartsPoint Group maakt onderdeel uit van de AutoBinck Group; al méér dan 100 jaar één van de 20 grootste automotive-groepen op de Europese mobiliteitsmarkt. De AutoBinck Group bestaat uit vier divisies: Car Distribution & Retail, Leasing & Finance, Smart Mobility en Parts & Accessories. PartsPoint Group valt onder deze laatste divisie.